top of page

Hogyan dolgozunk?

Min lehet spórolni?

Például a megfelelő biztosítás kötésével évente gyakran sokszázezret. A társasházak szerződéseit folyamatosan ellenőrizzük, hogy a legjobb áron kapják meg, amire szükségük van.

Precíz könyvelés

A társasház pénzügyeit, közte a beérkező közösköltség-befizetéseket folyamatosan vezetjük, és az internetes felület segítségével bárhonnan nyomon követhetjük.

100% átláthatóság

A Közös Kép társasházkezelő világosan kommunikál, kellően részletes tájékoztatásokat ad, áttekinthető táblázatokat és a táblázatok megértését segítő szöveges magyarázatokat használ.

100% rend

Csak akkor mondhatjuk, hogy rendben működik a társasház, ha minden számlának, bizonylatnak, vagy éppen kulcsnak megvan a helye, és amihez lehet, ahhoz elektronikusan is hozzáférünk.

0-24 műszaki ügyelet

Egy házban bármikor adódhat rendkívüli helyzet, amit a közös képviselőnek kell megoldania, ezért 24 órás ügyeletet üzemeltetünk, hogy szükség esetén azonnal intézkedni tudjunk.

Rendezett környezet

Minden tulajdonos érdeke, hogy ne csak a lakásában, hanem az ajtaján kívül is rendezett legyen a környezet. A közös terek, az utcai környezet az ingatlan értékét is egyértelműen befolyásolja.

Felújítás, jövőkép

Egy öreg háznál általában a korszerűsítés

a cél, egy újabbnál pedig az állagromlás megelőzése. A tulajdonosokkal közösen döntünk a társasház céljairól, és az odavezető útról.

Finanszírozás, pályázatok

Ha a ház eldöntötte, mit akar megvalósítani, minden forrást, pályázatot meg kell találnunk. Így érhető el, hogy az elkezdett beruházások biztonságosan be legyenek fejezve.

Elérhető közös képviselő

Igazi közösséget szeretnénk szervezni a lakókból. Együtt dolgozunk azért, hogy a házból kihozzuk a maximumot, és kedves légkörben megoldjuk a felmerülő problémákat.

Jogszerű működés

Betartjuk a törvényeket. Legyen szó a közgyűlések összehívásáról, a megfelelő SZMSZ elfogadásáról, vagy az épület kötelező felülvizsgálatairól, tudjuk, milyen feladataink vannak.

Hatékony behajtás

A társasház közös költségeiből nem mindenki veszi ki a részét. Sokakat elég figyelmeztetni, de szükség esetén a tartozások behajtását a jogszabályi előírások alapján határozottan végigvisszük.

Válságkezelés

Lehet, hogy házában elfogyott minden tartalék, és csak adósságok maradtak. Pénzügyi szaktudással, a szerződések átvilágításával, a behajtási tevékenység javításával lehet javítani a helyzeten.

bottom of page