top of page

Hogyan dolgozunk?

  Ésszerű, átlátható gazdálkodás    

 

A társasházak szerződéseit folyamatosan ellenőrizzük, hogy a legjobb áron kapják meg, amire szükségük van. A tulajdonosokat mindenről érthetően tájékoztatjuk, hogy ellenőrizni tudják a gazdálkodást és a működést. Minden ehhez szükséges dokumentumot rendelkezésre bocsátunk.

 

bővebben...

  Felújítás, jövőkép, pályázatok       

Egy öreg háznál általában a korszerűsítés a cél, egy újabbnál pedig az állagromlás megelőzése.  A tulajdonosokkal közösen döntünk a társasház céljairól, és az odavezető útról. Ha a ház eldöntötte, mit akar megvalósítani, minden forrást, oályázatot meg kell találnunk. Így érhető el, hogy az elkezdett beruházások biztonságosan be legyenek fejezve.

 

bővebben...

 

 

  Jól szervezett társasház    

Csak akkor mondhatjuk, hogy rendben működik a társasház, ha minden számlának, bizonylatnak, vagy éppen kulcsnak megvan a helye, és amihez lehet, elektronikusan is hozzáférünk. A tulajdonosokat mindenről érthetően tájékoztatjuk, hogy ellenőrizni tudják a gazdálkodást és a működést. Minden ehhez szükséges dokumentumot rendelkezésre bocsátunk.

 

bővebben...

 

 

  Felelős műszaki szemlélet    

A mi feladatunk gondoskodni arról, hogy a ház a megfelelő partnerekkel, korrekt áron legyen karbantartva, majd felújítva. Megszűntetjük azt az állapotot, amikor már szemmel látható, hogy nincs gazdája a háznak. Rendszeres bejárással próbáljuk megelőzni a meghibásodásokat, és szükség esetén azonnal intézkedünk a hibaelhárításról.

 

tovább...

 

 

  Rendezett környezet    

Minden tulajdonos érdeke, hogy ne csak a lakásában, hanem az ajtaján kívül is rendezett legyen a környezet. A közös terek, az utcai környezet az ingatlan értékét is egyértelműen befolyásolja.

 

bővebben...

 

 

bottom of page