top of page
KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

Elérhetnek bennünket telefonon, e-mailben, a havi fogadóórán személyesen, de természetesen a fogadóórán kívül is, ha arra van szükség.

0-24 ELÉRHETŐSÉG

0-24 ELÉRHETŐSÉG

Bármikor adódhat rendkívüli helyzet, amit a közös képviselőnek kell megoldania. 24 órás ügyeletet biztosítunk, hogy ne kelljen reggelig várnia, ha baj van.

ÁTLÁTHATÓ, ÉSSZERŰ GAZDÁLKODÁS

ÁTLÁTHATÓ, ÉSSZERŰ GAZDÁLKODÁS

Minden számla azonnal ellenőrizhető, minden szolgáltató elérhető, minden ajánlat összehasonlítható

FELÚJÍTÁSI-PÁLYÁZATI PROGRAM

FELÚJÍTÁSI-PÁLYÁZATI PROGRAM

A lakóközösségekkel egyetértésben úgy pályázunk, hogy ne terheljük túl a tulajdonosokat, és be is tudjuk fejezni, amit elkezdtünk.

Nem mindegy,

ki kezeli a 

tulajdonosok pénzét!

 

 

 

GONDOSAN GAZDÁLKODUNK AZ ÖN PÉNZÉVEL IS!

Évtizedes szakmai tapasztalattal dolgozunk a legjobb megoldásokért.

Min lehet spórolni?

Például a megfelelő biztosítás kötésével évente gyakran sokszázezret. A társasházak szerződéseit folyamatosan ellenőrizzük, hogy a legjobb áron kapják meg, amire szükségük van.

Felújítás, jövőkép

Egy öreg háznál általában a korszerűsítés a cél, egy újabbnál pedig az állagromlás megelőzése.  A tulajdonosokkal közösen döntünk a társasház céljairól, és az odavezető útról.

Finanszírozás, pályázatok

Ha a ház eldöntötte, mit akar megvalósítani, minden forrást, pályázatot meg kell találnunk. Így érhető el, hogy az elkezdett beruházások biztonságosan be legyenek fejezve.

 

HOGYAN DOLGOZUNK?

Olyan légkört teremtünk, ahol a közös képviselőhöz szívesen fordulnak a lakók.

100% rend

Csak akkor mondhatjuk, hogy rendben működik a társasház, ha minden számlának, bizonylatnak, vagy éppen kulcsnak megvan a helye, és amihez lehet, elektronikusan is hozzáférünk.

100% átláthatóság

A tulajdonosokat mindenről érthetően tájékoztatjuk, hogy ellenőrizni tudják a gazdálkodást és a működést. Minden ehhez szükséges dokumentumot rendelkezésre bocsátunk.

0-24 műszaki ügyelet

Egy házban bármikor adódhat rend-kívüli helyzet, amit a közös képviselőnek kell megoldania, ezért 24 órás ügyeletet üzemeltetünk, hogy szükség esetén azonnal intézkedni tudjunk.

 

OTTHONA KÖRNYEZETE MINDEN NAP FONTOS!

Az ön társasháza is megérdemli az igazi szakembereket! Ha már baj van, akkor is segítünk.

Rendezett környezet

Minden tulajdonos érdeke, hogy ne csak a lakásában, hanem az ajtaján kívül is rendezett legyen a környezet. A közös terek, az utcai környezet az ingatlan értékét is egyértelműen befolyásolja..

Válságmenedzsment

Lehet, hogy házában  elfogyott minden tartalék, és csak adósságok maradtak. Pénzügyi szaktudással, a szerződések átvilágításával, a behajtási tevékenység javításával lehet javítani a helyzeten.

Ha elégedetlen, váltson!

Amikor a közös képviselő nem megfelelően dolgozik, az minden nap kellemetlenségekett okozhat. Kérje segítségünket, hogy megtalálja a legjobb megoldást társasházának!

 

KÖZÖS KÉPEK

A Közös Kép társasházkezelő mindennapjai fotókon

P1090929.JPG
P1090919.JPG
2012-10-22 10.09.09.jpg
P1090931.JPG
20130516_154449.jpg
P1080371.JPG
20140429_121148_resized_1.jpg
20130531_184657_Bogdáni út.jpg
2012-10-22 10.05.37.jpg
72080747.jpg
Fresh Herbs Close Up
Tranquil forest
Raindrops on Window
Budding Tree
Water Droplets
Ray of Light
bottom of page